online MoVeS

Controleer uw afspraken AfsprakenApp

Wat betekent dat voor u als patiënt?

Bij uw inschrijving als patiënt vragen wij uw e-mailadres en 06-nummer. U ontvangt dan een SMS-je met een link naar onze eigen app. Als u een iPhone of een Android telefoon heeft, kunt u de AfsprakenApp downloaden.

Nooit meer een afspraak vergeten!

Ook ontvangt u herinneringen voor uw afspraken, ook als u de app niet gebruikt. In dat geval ontvangt u een reminder via SMS of e-mail. U hoeft dus nooit meer een afspraak te vergeten. In de app kunt u heel gemakkelijk opzoeken wanneer de afspraak ook alweer was.
Het afmelden voor berichten kunt u zelf doen. Ga naar moves.afsprakenapp.nl en druk op ‘Afmelden afspraakreminders’.

Geen iOS of Android?

Geen probleem. Voor andere smartphones is er een mobiele site versie. Deze mobiele site is ook via de pc te gebruiken: www.afsprakenapp.nl/site. Met de app kunt u uw afspraken en huiswerkopdrachten bekijken.

Online behandeling (videoconsult) en huiswerkoefeningen via physitrack

U heeft uw huiswerkopdrachten altijd bij de hand.

Via physitrack kan uw therapeut een oefenprogramma maken. De oefeningen worden uitgelegd middels een video en zijn daardoor nog makkelijker uit te voeren en te volgen.

Online consult

Ook van een afstand is het goed mogelijk u te helpen! Via physitrack kan er in een beveiligde omgeving een intake / behandeling via een videoverbinding plaats vinden.
Zie hiervoor ook: Videoconsult