AfsprakenApp

Controleer uw afspraken en uw oefeningen met de AfsprakenApp

 

 baliefolder_moves          QR code-moves

 

Wat betekent dat voor u als patiënt?

Bij uw inschrijving als patiënt vragen wij uw e-mailadres en 06-nummer. U ontvangt dan een SMS-je met een link naar onze eigen app. Als u een iPhone of een Android telefoon heeft, kunt u de AfsprakenApp downloaden.

Geen iOS of Android?

Geen probleem. Voor andere smartphones is er een mobiele site versie. Deze mobiele site is ook via de pc te gebruiken: www.afsprakenapp.nl/site. Met de app kunt u uw afspraken en huiswerkopdrachten bekijken.

Nooit meer een afspraak vergeten!

Ook ontvangt u herinneringen voor uw afspraken, ook als u de app niet gebruikt. In dat geval ontvangt u een reminder via SMS of e-mail. U hoeft dus nooit meer een afspraak te vergeten. In de app kunt u heel gemakkelijk opzoeken wanneer de afspraak ook alweer was.

U heeft uw huiswerkopdrachten altijd bij de hand.

Als uw therapeut met de app huiswerkopdrachten aanmaakt, kunt u ook daarvoor reminders ontvangen. l Het  afmelden voor berichten kunt u zelf doen. Ga naar moves.afsprakenapp.nl en druk op ‘Afmelden afspraakreminders’.

Heeft u feedback?

Wilt u iets  vragen of een ervaring delen over de AfsprakenApp? Stuur een e-mail naar feedback@afsprakenapp.nl. Uw afspraken automatisch in uw Apple, Google of Outlook agenda? Ga naar: https://www.afsprakenapp.nl/onlineagenda. Veel succes met de AfsprakenApp!