Fysio & Fit tijdens en na de zwangerschap

MoVeS Fysio & Fit

Doel van het sportprogramma

Het sportprogramma is ontwikkeld voor vrouwen (postpartum) met resterende bekken- en lage rugklachten, diastase of herstel na een keizersnede. Het sportprogramma biedt een prettige instap om het sporten na de zwangerschap weer op een veilige manier op te pakken. U leert hoe verschillende oefeningen uitgevoerd moeten worden en bouwt hiermee de kracht- en stabiliteit van het bekken op. Het doel van de sportgroep is om aan het einde van de sportgroep een goede basis te hebben om vervolgens zelfstandig verder te gaan met sporten.

Voor wie?

  • Na een keizersnede
  • Bij een blijvende diastase
  • Bij bekkenklachten
  • Bij incontinentie

Evaluatie

Het programma heeft een gemiddelde duur van 18 weken (4 maanden). Dit is afhankelijk van het beginniveau en kan al eerder (of later) gestopt worden in overleg met de therapeut. Na de start van het programma krijgt u op diverse tijden een tussenevaluatie, zodat het zichtbaar wordt wat uw vooruitgang is.

Kosten / vergoeding

De kosten voor de sportgroep gaat via een abonnement. Dit is maandelijks opzegbaar en de kosten worden via een automatisch incasso van uw rekening afgeschreven. De kosten bedragen 77,00 euro per maand voor 1x per week sporten.

Aanmelding

U kunt het gehele jaar instromen.
Inschrijven kan via een bericht naar onze whatsapp: 06-55777098.

Sportgroepen

Dinsdag: 19:00 – 20:00 (gegeven door therapeut Lucie).

Donderdag 20:00 – 21:00 (gegeven door therapeut Tim).