Specialisaties

MoVeS is een moderne praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie in Leiden. MoVeS biedt zorg die voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. MoVeS heeft een hecht team waarin gebruik wordt gemaakt van ieders expertise en samenwerking centraal staat. Voor iedere klachten een individuele aanpak.

Specialisaties

Iedereen in de praktijk volgt nascholingen daardoor hebben we meerdere specialisaties in huis. Iedereen binnen de praktijk is gespecialiseerd in bekken en stuit klachten (zowel zwangerschap gerelateerd als andere oorzaken). Ook voor al uw rug-, nek- schouder-, arm- / hand-, knie-, heup- en enkelklachten bij ons terecht. Een greep uit onze specialisaties:

Bekken- en stuitpijn

MoVeS heeft onder leiding van Cecile Röst internationaal naam gemaakt met het onderzoeken en behandelen van bekkenpijn, stuitpijn (coccygodynie) zowel gerelateerd aan de zwangerschap of als gevolg van trauma (zowel vrouwen als mannen). Daarnaast post partum klachten als diastase van de buikspieren en revalidatie na bekkeninstabiliteit. MoVeS werkt nauw samen met post HBO-onderwijsinstelling Rost Therapy en is daarmee altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Veel van onze patiënten komen niet uit de onmiddellijke regio van de praktijk en vinden ons via hun fysiotherapeut, verloskundige of huisarts/specialist, kennissen of bekenden vanwege onze specialisaties binnen de vrouwen- en kindergezondheidszorg en bij stuitpijnklachten. Zie voor meer informatie: