Huiswerkoefeningen ‘For Better MoVeS’

U heeft uw huiswerkopdrachten altijd bij de hand.

MoVeS selecteert voor u de oefeningen die specifiek voor u geschikt zijn. Wij gebruiken daarvoor drie methodes:

1. Voor u op maat samengesteld

Via de apps physitrack (IOS) of PhysiApp (Android) kan uw therapeut u online een oefenprogramma aanbieden. Hierbij worden speciaal voor u relevante oefeningen geselecteerd uit 5.000 door experts samengestelde en ingesproken oefenvideo’s voor revalidatie, preventie en behandeling.

2. Via onze eigen afspeellijsten

Ons YouTube-kanaal heet ‘For Better MoVeS’.

Op YouTube staat erg veel informatie. Oefenprogramma’s, trainingsopbouw, uitleg over aandoeningen. Maar de keuze is enorm en hoe weet u wat in uw situatie geschikt is? Om u te helpen met kiezen heeft MoVeS op het kanaal For Better MoVeS eigen afspeellijsten gemaakt met video’s waar onze therapeuten achter staan. Daarnaast hebben wij specifieke video’s opgenomen en niet openbaar gemaakt, omdat deze aan specifieke behandelingen gekoppeld worden. Het kan zijn dat u van uw therapeut een link ontvangt naar een van deze verborgen video’s.

Hoe vindt u de afspeellijst waar u naar op zoek bent? Klik op de link naar de afspeellijst hieronder. Let op: wij zijn de lijsten nog aan het opbouwen, het kan daarom zijn dat het onderwerp waar u in geïnteresseerd bent op dit moment nog niet gepubliceerd is.

Instructies

Playslists: Dryneedling, osteoporose, pijn in de zwangerschap, pijn na de bevalling:
De meest informatieve video van de afspeellijst vindt u door op de link te klikken. De andere video’s ziet u onder de video of rechts bovenaan in het scherm, boven de lijst video’s ziet u de naam van de afspeellijst en For Better MoVeS daaronder.

Playlists: Borstkanker en Oedeem
Links in beeld de naam van de afspeellijst en For Better MoVeS daaronder. Rechts ziet u een overzicht van de verschillende video’s in de afspeellijst.

3. Met behulp van handige folders of apps met oefeningen

  • bekkenpijn / bekkeninstabiliteit voor zwangeren, voor vrouwen na de bevalling en voor moeders met jonge kinderen
    • onze eigen app is in vijf talen (nederlands, duits, frans, spaans, engels) verkrijgbaar en zeer populair onder patiënten en fysiotherapeuten. Rost moves mamas
  • borstkanker
  • zwakke enkel

En natuurlijk geldt overal: de fysiotherapeuten van MoVeS kunnen u begeleiden. Ga met vertrouwen aan de slag!