Nieuws

Therapie bij kanker

Onze praktijk is aangesloten bij het Integraal Kankercentrum Nederland Bij zwellingen of vochtophopingen na een operatieve ingreep of behandeling of bij pijn bij bewegen kunt u bij onze collega Petra Reifenrath terecht voor gerichte therapie bij mensen tijdens of na kankerbehandelingen. Meer informatie kunt u opvragen bij petra@praktijkmoves.nl. Meer informatie..

Geen wachtlijst?

Bij MoVeS willen we onze klanten helpen om zo min mogelijk of liefst geen last te hebben van pijn of beperkingen in het dagelijks leven. Dat betekent ook dat we proberen ruimte te houden in onze agenda’s: voor als we opeens nodig zijn, wanneer iemand ons in nood appt voor een afspraak. Maar ook voor onze klanten die we ruimte hebben gegeven om een tijd zelf verder te gaan met oefenen/adviezen en een afspraak te maken wanneer zij dat echt nodig vinden. Als de pijn weer terugkeert of boven de 4 gaat komen. Of als er hulpvragen zijn op een ander vlak. En daar houden we rekening mee door te streven naar de hoogste kwaliteit van zorg: doelmatig, efficiënt, maar breed in opzet.

Iedere persoon is anders, niet alleen fysiek, maar ook in doen en laten. Wij luisteren, vragen gericht, behandelen, adviseren en helpen de juiste weg te vinden.  Niet meer en niet minder. Vaak werken we samen binnen de praktijk aan dezelfde klanten en binnen het team bespreken we veel zodat we de beste zorg kunnen bieden, al dan niet door verwijzing naar elkaar of naar andere disciplines. Dankzij deze doelmatige aanpak houden wij voldoende plek in onze agenda’s over voor als het echt nodig is om iemand snel in te plannen. Kortom, ons streven is naar werken zonder wachtlijst. Dit mooie doel bereiken wij nog steeds in een goede ontspannen sfeer met volop ruimte voor innovatie binnen de zorg. U kunt op ons rekenen!

Meer informatie..

Nieuwe collega

U bent haar wellicht al tegengekomen in onze praktijk: Paula Karolak. Paula werkt sinds een paar maanden bij ons als fysiotherapeut.  Toen zij nog officieel haar Nederlandse registratie als fysiotherapeute moest behalen, heeft zij drie maanden met de therapeuten van MoVeS meegelopen. Omdat zij zo'n fijne collega en enthousiaste en... Meer informatie..

Kent u Tim al?

Tim Sluijter is onze nieuwe collega fysiotherapeut. Hartelijk, empathisch, gedreven én een enthousiaste vechtsporter. We kennen Tim nu een paar maanden en kunnen echt zeggen dat hij zijn vak uitstekend beheerst. Daarnaast werkt zijn vrolijke aanpak aanstekelijk op iedere patient die wel wat opbeuring kan gebruiken. En dan toch serieus... Meer informatie..