Tarieven

MoVeS heeft met alle zorgverzekeraars een contract gesloten

Of u de behandeling vergoed krijgt, hangt af van uw aanvullende verzekering. lndepender.nl heeft alle vergoedingen per aanvullende verzekering op een rijtje gezet. Chronische indicaties voor fysiotherapie vallen onder de ‘ lijst Borst’ en worden pas na de eerste 20 zittingen vergoed uit de basisverzekering. De eerste 20 zittingen worden uit uw aanvullende verzekering vergoed als deze toereikend is. Wanneer u lager aanvullend verzekerd bent, krijgt u zelf de nota voor het tekort aan vergoeding.

Indien u NIET aanvullend verzekerd bent of u bent door uw budget of aantal behandelingen heen dan gelden de volgende tarieven per 1 januari 2016:

€ 13,10 – Screening
€ 31,50 – Intake en onderzoek na screening
€ 46,60 – Screening, intake en onderzoek
€ 46,20 – Intake en onderzoek na verwijzing
€ 13,10 – Toeslag voor uitbehandeling

€ 31,50 – Fysiotherapiezitting
€ 46,20 – Manueel Therapiezitting
€ 46,20 – Oedeemtherapie/lymfedrainage zitting

€ 35,15 – Groepszitting voor speciale behandeling van twee personen
€ 26,45 – Groepszitting voor speciale behandeling van drie personen
€ 16,50 – Groepszitting voor speciale behandeling van vier personen

€ 40,00 – Ontspannende lichaamsmassage 30 min.
€ 75,00 – Ontspannende lichaamsmassage 60 min.

Voor het niet nakomen van de afspraak (korter dan 24 uur van tevoren afgezegd, ongeacht de reden) berekenen wij 75% van de afspraak.

Kinderen onder de 18

De eerste 18 behandelingen worden vergoed uit de basisverzekering. Wanneer er meer zittingen nodig zijn worden de behandelingen vergoed uit uw aanvullende verzekering volgens de verzekeringsvoorwaarden.

Aanmelding

Het is mogelijk u telefonisch, online of per WhatsApp of SMS aan te melden. Neemt u naar het (eerste) consult uw ID, zorgpas en een handdoek mee.

Verwijzing

Uw huisarts of behandelend specialist kan u doorverwijzen naar MoVeS.

Zonder verwijzing (DTF)

U kunt ook naar ons komen zonder verwijzing. Wij sturen dan een bericht naar de huisarts, zodat deze op de hoogte is dat u onder behandeling komt bij MoVeS.

Afmelden consult

Bij verhindering dient u dit uiterlijk 24 uur van te  voren te laten weten. Bij te laat afgezegde afspraken brengen wij u 75% van het consulttarief in rekening.